FORMACIÓ A ENTITATS

Com a cooperativa valenciana dedicada a l’educació, liderem el canvi que es reclama en el sector

Com a escoles que tenim una llarga experiència en un model educatiu actiu, participatiu i respectuós amb la infància estem compromeses amb la millora de l’educació infantil i, per això, desenvolupem diverses possibilitats de formació per a estudiants i per a docents; a través del nostre equip professional multidisciplinari.

CONFERÈNCIES

Per a nosaltres, liderar en el nostre sector el canvi i fer-lo extensible al nostre entorn és un compromís, per això desenvolupem moltes i diverses propostes de formació, en la modalitat de conferències i tallers. Alguns exemples son: “Emprenent en 0-3. Un camí necessari” o “Escola oberta en un marc de ciutat educadora”

FORMACIÓ A CENTRES EDUCATIUS

Un dels objectius que ens marquem com a cooperativa valenciana dedicada a l’educació és liderar el canvi que es reclama en el sector. Per això una de les accions que fem a Ninos es formar al futurs/es professionals obrint els nostres centres i també participant de la seua formació teòrica a l’aula.

FORMACIÓ DEL PROFESSORAT

Des de Ninos fa molt de temps que treballem en els nous paràmetres metodològics i gràcies al nostre equip de professionals són moltes les oportunitats que tenim per a formar en este àmbit al professorat que es troba en actiu.

Principalment oferint el programa formatiu  Projecte de Formació per a estudiants d’Educació Infantil, de Grau i de Cicle, amb el Seminari: Treballar a l’escola infantil, recursos i estratègies per a la pràctica; amb una durada de 25 hores.

També oferim el curs formatiu “Un model educatiu per competències emprenedores” i “Didàctica de la ciència en Infantil”.

ALTRA FORMACIÓ

Les Escoles Ninos tenim un catàleg de formacions especifiques per a les famílies que tenen fills i filles d’entre 0 i els 3 anys. Que tracten temes d’igualtat, educació afectiva, límits, etc. Participem com a professionals de l’educació que som en diferents propostes per tal d’enriquir i millorar l’educació infantil no sols a les escoles, si no també a les cases i poblacions.

Algunes de les formació que hem dut a terme i teniu al vostre abast son:

  • Cal frustrar els xiquets per a educar-los?
  • Moviment, sensació i emoció
  • + coeducació = Felicitat
  • Benestar des dels primers anys de vida. Indicadors d’un creixements psicològic saludable
  • “Alimentació amb afecte” i “La Importància de l’alimentació infantil”

CENTRE D’FP DUAL

Les nostres escoles acullen anualment alumnat d’FP dual, amb la possibilitat que complementen la formació i que adquirisquen experiència en un model educatiu basat en pedagogies actives i competències emprenedores.

VISITES DE CENTRES EDUCATIUS

En les Escoles Ninos rebem cada curs a alumnat del Cicle de Tècnic Superior en Educació Infantil que tenen la possibilitat de conèixer in situ com es desenvolupa el projecte Ninos a partir d’experiències pràctiques que duen a terme en la visita.