Project Description

Coneix el nostre equip

El centre d’educació infantil d’Ayora, és la primera escola associada a la xarxa d’escoles Ninos. Un projecte que naix de la il·lusió i les ganes per emprendre de dos joves dones d’Ayora oferint un servei únic i de qualitat per a les famílies.

Al capdavant de l’escola hi ha un equip de professionals enamorat de l’educació infantil, en constant formació per a oferir el millor dia a dia, des del respecte i l’estima.

El valor de les escoles Ninos és el valor de les persones. La coordinació, el personal educador, el personal orientador, el de cuina, el de manteniment, administració…totes treballem amb un mateix objectiu: el benestar de la infància.

Persones que acompanyen amb respecte a xiquets i xiquetes en el descobriment de les seues capacitats; oferint espais, materials i experiències per tal que es desenvolupen de manera integral i harmònica, junt a les famílies i l’entorn.

Laura i Verónica
Coordinadores de l’Escola

Som una escola oberta compromesa amb la cultura, la inclusió, la solidaritat, l’ecologia…com a agent de transformació i millora de la societat que és l’escola.

Contacta amb nosaltres i parlem

Moltes gràcies per contactar amb l'Escola Ninos d'Ayora. En breu rebrá contestació a la seua consulta. Mentrestant pot consultar més informació sobre Escoles Infantils Ninos en la seua pàgina web o les seues xarxes socials
Hi ha hagut un error en intentar enviar el seu missatge. Per favor, intente-ho de nou més tard.