Menu

CENTRE D’EDUCACIÓ INFANTIL DE AYORA

El centre d’educació infantil d’Ayora, és la primera escola associada a la xarxa d’escoles Ninos. Un projecte que naix de la il·lusió i les ganes per emprendre de dos joves dones d’Ayora oferint un servei únic i de qualitat per a les famílies.

L’escola, el primer centre educatiu per a alumnat de 0 a 3 anys de la població, autoritzat i homologat per la Conselleria d’Educació, ofereix totes les garanties, educatives, de seguretat, sanitàries, etc que les famílies i l’alumnat requereixen.

El centre compta amb una capacitat total de 78 places escolars, per a xiquets i xiquetes des de les 16 setmanes fins als 3 anys. De les quals 40 places són gratuïtes. Amb uns 390m2 construïts i més de 185m2 de zona exterior de jocs, al qual es té accés directe des de totes les aules i estances, l’escola pretén oferir la millor de les opcions educatives a les famílies de la localitat.

Al capdavant de l’escola es troba un equip de professionals titulades, que des del desenvolupament vocacional de la seua professió, senten autèntica passió per l’educació. Que treballen perquè els xiquets i les xiquetes desenvolupen plenament les seues capacitats, oferint-los les ajudes i reptes que necessiten per aprendre i desenvolupar-se de forma harmònica.

Com a primera escola associada a la xarxa d’escoles NINOS, incorpora el saber fer de la xarxa, en la qual es destaca el valor de les persones impulsant la creació d’equips amb persones il·lusionades amb l’aprenentatge i la cultura, i en contínua formació per oferir el millor de si mateixes dia a dia.

Un altre valor és la importància en la relació amb les famílies, fonamental per poder fer una tasca educativa coherent. Pretenem ser una prolongació de la família del nostre alumnat, per això, sempre les famílies són part fonamental en la nostra tasca educativa. Concebem una escola oberta, compromesa amb la població i amb l’entorn.

AYORA-web

   EDUQUEM AMB EL COR 

Els nostres equips, persones il·lusionades amb l’aprenentatge i la cultura, es troben en formació contínua per a oferir el millor de si mateixes dia a dia.

Des de la coordinació del centre, passant per les educadores, el personal de cuina i neteja, les psicòlogues, el personal de manteniment, etc. El valor de les escoles Ninos és el valor de les persones.

La relació amb les famílies és fonamental per a poder fer una tasca educativa coherent. Pretenem ser una prolongació de la família del nostre alumnat, per això, les famílies sempre són part fonamental en la nostra tasca educativa. Concebem una escola oberta, compromesa amb la població i amb l’entorn.

Digues-m’ho i ho oblide. Ensenya-m’ho i ho recorde. Involucra’m i ho aprenc.
(Laura i Verónica).

DADES DE CONTACTE

SERVEIS

Horari d’escolarització de 9:00 a 13:00 i de 15:00 a 17:00.

Servei de menjador de 12:00 a 15:00. Cuina pròpia, casolana i basada en la dieta mediterrània. Menús adaptats a les necessitats i supervisats per una nutricionista. Aquest servei inclou: menjar, migdiada i berenar.

Horari de conciliació de 7:00 a 9:00 i de 17:00 a 20:00. Flexibilitat horària, les portes del centre sempre estan obertes per atendre les necessitats de les famílies.

A més incorporem un servei extra per a aquelles famílies que necessiten portar als xiquets i xiquetes de 3 a 6 anys en l’horari de conciliació de 7:00 a 9: 00h i posteriorment els portem a l’escola.

Escola plurilingüe, treballarem com a llengua vehicular el castellà però introduïm el valencià i la iniciació a l’anglès durant totes les rutines escolars.

Equip psicoeducatiu integrat en el projecte.

Sala de lactància.

Hort escolar.

Escola de Nadal, Pasqua i Estiu.

Servei de menjador

Les escoles Ninos ofereixen a l’alumnat quedar-s’hi a menjar i fer la becada en la franja horària de les 12 a les 15 hores.

Els menús estan adaptats al procés evolutiu de les criatures, a les al·lèrgies i intoleràncies i a les variacions per cultura o religió.

També hi ha la possibilitat de continuar amb la lactància materna, tant de manera presencial com mitjançant l’admissió de la llet materna que han extret prèviament.

Rebreu mensualment la informació del menú escolar, elaborat per una nutricionista i adaptat a la dieta de cada criatura (triturat, intoleràncies, al·lèrgies, etc.). A més, cada dia trobareu per escrit la informació sobre el menjar, la becada i el control d’esfínters de la vostra filla o del vostre fill.

El servei es pot contractar de manera fixa o esporàdica.

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS:

Sweet English (Anglès de 3 a 6 anys) Aprèn anglès d’una manera lúdica, mitjançant jocs, manualitats, cançons, contes …

Sent teu ritme (Expressió musical de 2 a 5 anys) Mitjançant la música aprendran a expressar-se, a sentir, coneixeran els seus primers conceptes musicals i estarem en contacte amb l’Escola de Música d’Ayora per prosseguir els seus estudis musicals.

Tens molt conte (Animació lectora de 6 a 9 anys) Activitat en la qual la literatura els farà créixer i fomentar aquelles habilitats que s’adquireixen mitjançant la lectura.

Aprendre a aprendre (Suport escolar de 3 a 9 anys) En grups reduïts reforçarem aquelles matèries o continguts que els xiquets i xiquetes tinguen més dificultat, adaptant-nos a les seues necessitats i donant-los recursos per fer-los més fàcil el camí a l’escolarització.

A més, estarem obertes a aquelles persones que vulguen realitzar algun tipus d’activitat extraescolar o taller dins la nostra escola, facilitant espai i recursos necessaris, sempre dins les nostres possibilitats.

Centre autoritzat i subvencionat per:
logos_conselleria