Menu

II EDICIÓ. EL MÓN AMB LA MIRADA DE LA INFÀNCIA RECONEIXEMENTS A TREBALLS D’INVESTIGACIÓ

Ninos Gestió Educativa, junt a Florida Centre de Formació i Consum Coop. Val. convoca la segona edició dels Reconeixements a Treballs d’Investigació adreçades a la promoció i valorització d’una cultura de la infància, dins de les temàtiques definides en aquestes bases.

L’objectiu d’aquest reconeixement es promoure una Cultura de la Infància que posa en valor la importància d’acompanyar amb els temps, espais i maneres de fer necessàries per afavorir el benestar i tot allò que va intrínsecament unit a ser infant: l’espontaneïtat, l’observació, la curiositat, l’afectivitat, el moviment i l’expressió de les emocions.

Cultura de la Infància és també reivindicar l’educació infantil dels 0 als 3 anys com a etapa educativa clau per al desenvolupament social, emocional i educatiu posterior de les criatures. És entendre el paper crucial i l’aportació educativa de les mestres i educadores d’aquesta etapa, i contribuir al seu reconeixement social.

Com a cooperativa valenciana d’Escoles Infantils creiem i treballem per a construir una Cultura de la Infància, on els xiquets i les xiquetes són protagonistes del seu propi aprenentatge. Considerem que tenim la responsabilitat d’impulsar un canvi en l’educació, prestant especial atenció a l’educació infantil com un període fonamental en el desenvolupament de la persona.

DIRIGIT A

Els i les estudiants del Grau de Mestre/a en Educació Infantil i Màster de Professorat de Florida Universitària i de la Universitat de València i l’alumnat del Cicle de Grau Superior d’Educació Infantil de Florida Universitària, que presenten el seu Treball Fi de Grau/Màster (TFG) o Treball Fi de Cicle, en el curs 2021-22 (1a o 2a convocatòria).

LÍNIES D´INVESTIGACIÓ

  1. Contextos, processos i mirades des de la cultura de la primera infància per a un món més igualitari i just.
  2. Innovació pedagògica: metodologies i pràctiques pedagògiques en el context d’Escoles Infantils Ninos.