[vc_row][vc_column][vc_column_text]Les Escoles Infantils Ninos han donat el tret d’eixida cap al període de matrícula dels centres, com mai abans l’havien fet. Sumant esforços i visibilitzant la xarxa d’escoles, Ninos va realitzar dues sessions informatives, per a donar a conéixer en profunditat a les famílies, quin és el projecte educatiu dels centres.

Un fantàstic treball, encapçalat per diverses coordinadores i psicòlogues, a més de per la responsable pedagògica, per a la seua presentació, en les dues sessions que van tindre lloc; una en castellà i una altra en valencià. Amb aquestes sessions hem aconseguit traslladar que les Escoles Infantils Ninos, són espais on els xiquets i les xiquetes construeixen el seu aprenentatge en un espai de joc i de vida.

L’acolliment de la iniciativa ha sigut fantàstica, amb més de 350 famílies connectades en directe al canal YouTube de Ninos i amb una suma de 1.900 reproduccions dels vídeos.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=»https://www.youtube.com/watch?v=bdIMOI1iH2I» align=»center»][/vc_column][/vc_row]