Més de 350 persones segueixen en directe la Sessió Informativa de Ninos

02 abril 2021

Les Escoles Infantils Ninos han donat el tret d’eixida cap al període de matrícula dels centres, com mai abans l’havien fet. Sumant esforços i visibilitzant la xarxa d’escoles, Ninos va realitzar dues sessions informatives, per a donar a conéixer en profunditat a les famílies, quin és el projecte educatiu dels centres.

Un fantàstic treball, encapçalat per diverses coordinadores i psicòlogues, a més de per la responsable pedagògica, per a la seua presentació, en les dues sessions que van tindre lloc; una en castellà i una altra en valencià. Amb aquestes sessions hem aconseguit traslladar que les Escoles Infantils Ninos, són espais on els xiquets i les xiquetes construeixen el seu aprenentatge en un espai de joc i de vida.

L’acolliment de la iniciativa ha sigut fantàstica, amb més de 350 famílies connectades en directe al canal YouTube de Ninos i amb una suma de 1.900 reproduccions dels vídeos.