NINOS UN ESPAI D’INFINITS APRENENTATGES

06 abril 2021

Si encara et costa identificar quina és l’essència de les Escoles Infantils Ninos, et recomanem que veges el vídeo promocional que hem realitzat. Amb aquest recurs hem volgut convidar a totes les persones a descobrir aquest fantàstic projecte. I ja sumem més de 16.000 reproduccions en els nostres diferents canals.

Ha sigut un dur treball de sintetitzar conceptes i idees, pensar escenes, gravar, etc. que ha donat un resultat més que satisfactori. Amb el qual hem pogut reflectir com d’una manera professional som capaços de mirar a la infància i oferir-li tot allò que aquesta requereix: treballar la singularitat de l’alumnat, respectar els seus ritmes, afavorir l’autonomia, el desenvolupament de les emocions, despertar una manera de pensar oberta, l’empatia, la curiositat, etc. Plasmant que l’escola és i ha de ser un mecanisme de transformació social que, de la mà de les famílies, treballe per a fomentar la millor versió i el desenvolupament de tota la potencialitat del seu alumnat.

Les Escoles Infantils Ninos, són llocs emocionants i feliços on descobrir la màgia de créixer.