[vc_row][vc_column][vc_column_text]Si encara et costa identificar quina és l’essència de les Escoles Infantils Ninos, et recomanem que veges el vídeo promocional que hem realitzat. Amb aquest recurs hem volgut convidar a totes les persones a descobrir aquest fantàstic projecte. I ja sumem més de 16.000 reproduccions en els nostres diferents canals.

Ha sigut un dur treball de sintetitzar conceptes i idees, pensar escenes, gravar, etc. que ha donat un resultat més que satisfactori. Amb el qual hem pogut reflectir com d’una manera professional som capaços de mirar a la infància i oferir-li tot allò que aquesta requereix: treballar la singularitat de l’alumnat, respectar els seus ritmes, afavorir l’autonomia, el desenvolupament de les emocions, despertar una manera de pensar oberta, l’empatia, la curiositat, etc. Plasmant que l’escola és i ha de ser un mecanisme de transformació social que, de la mà de les famílies, treballe per a fomentar la millor versió i el desenvolupament de tota la potencialitat del seu alumnat.

Les Escoles Infantils Ninos, són llocs emocionants i feliços on descobrir la màgia de créixer.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=»https://www.youtube.com/watch?v=H7wcwEOtjgQ» align=»center»][/vc_column][/vc_row]