Ninos llança el primer curs de formació dirigit a estudiants de Cicle i Grau d’Educació Infantil

09 juny 2021

Si eres estudiant de Cicle o Grau d’Educació Infantil, aquesta formació és per a tu. Ninos ha preparat un seminari de 25 hores de duració, que es desenvoluparà del 28 de juny al 2 de juliol, en horari de 9 a 14 hores, de manera presencial en les instal·lacions de Florida Universitària.

Amb l’experiència de més de 10 anys en la gestió de 15 Escoles Infantils repartides per tot el territori valencià, NINOS llança el primer curs dirigit a estudiants de Cicle i Grau d’Educació Infantil. La cooperativa, que ja està embarcada en moltes accions de formació a entitats, fins ara les havia dirigides a professionals de l’educació en pràctica, amb un clar objectiu de promoure una renovació pedagògica, que es fa cada vegada més necessària.

Amb un projecte educatiu propi, basat en el desenvolupament de competències emprenedores en l’alumnat i que té com a base el joc i l’experimentació vivencial de l’aprenentatge, NINOS basa la seua formació en el seu coneixement d’aquest model formatiu, on l’observació, el respecte als ritmes, l’educació emocional de l’alumnat, el treball en equip, la coeducació, entre altres; però sobretot el focus en el procés, fixen les seues claus d’èxit.

Sota el títol “Treballar a l’escola infantil – Recursos i estratègies per a la pràctica” Ninos pretén aportar a l’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Educació Infantil i a l’alumnat del Grau Universitari de Mestre/a d’Educació Infantil recursos i estratègies que milloren les seues competències com a docents al capdavant d’una aula.

No pots perdre l’oportunitat de realitzar aquesta formació.