La setmana passada, Ninos va rebre en el seu centre d’Albal, a Anne Maria Dakin, representant de la Universitat de Dinamarca del Sud, que ens va visitar com a centre de referència en educació infantil 0-3 anys. La visita, es va desenvolupar amb l’objectiu d’analitzar el centre escolar, per a detallar als estudiants danesos el que poden esperar d’unes practiques a les Escoles NINOS, quins són els valors de la institució, informació sobre enfocament, ràtios, model educatiu i que això permeta als estudiants danesos prendre una decisió informada sobre on volen realitzar les pràctiques fora de Dinamarca.

«Les Escoles Infantils Ninos, som centres oberts al nostre entorn i no sols ens referim a les nostres famílies o a l’àmbit local. Els nostres centres estan oberts a alumnat tant nacional, com internacional. Aquestes visites ens permeten rebre estudiants que estiguen ben informats sobre el que s’espera d’unes practiques a les nostres escoles i això assegurarà que els estudiants més motivats trien les pràctiques en Ninos. Aquest intercanvi del qual les nostres escoles també aprenen i es nodreixen d’altres realitats, en aquest cas la Danesa, esta immers en el nostre objectiu de contribució per a formar grans professionals del demà, que continuen impulsant el valor que l’etapa 0-3 anys té en el desenvolupament de la persona i que ho facen des del punt de vista en què Ninos entén l’educació 0-3 anys» comenta Beatriz Pertusa Directora de l’Escola Infantil Municipal d’Albal.