Per tal de conmemorar el Dia Internacional de la Lluita contra el Càncer de Mama, per a sensibilitzar i conscienciar a les dones de tot el món, sobre la importància de realitzar-se un examen de mames regularment, i amb la finalitat de detectar qualsevol signe o anomalia, en Ninos Albal, hem volgut sensibilitzar a les famílies, sobre el càncer de mama, i hem estat recollint paraules, escrits, dibuixos… i entre totes formar un llibre motivador, on també els i les  nostres alumnes han posat el seu granet d’arena.

Un llibre que enguany enviem a l’Hospital de Gandia i a l’hospital de Dia, a la planta d’Oncologia, donada la importancia que te el suport emocional. Un dels elements clau per a l’atenció cap a les dones, que ho han passat i estan passant-ho.

El nostre llibre de motivació per a totes les persones que actualment estan passant per aquest moment i acudeixen pel seu tractament a l’Hospital de Gandia, a la Unitat d’Oncologia i a l’hospital de Dia, va arribar la setmana passada.

Des d’allí ens arriba el seu agraïment infinit, i les seues fotos amb un somriure molt gran, que podem apreciar als seus ulls, baix les seues mascaretes.

Des de les escoles Ninos i molt especialmente des de la d’Albal, impulsora d’aquesta acció, els enviem tot el nostre suport, i una abraçada molt molt gran.

ESTEM ORGULLOSES DE VOSALTRES!!