Les Escoles Infantils Ninos tanquem el període de matrícula amb ajudes públiques el pròxim 26 de juny.

Ens trobem enfront dels últims dies en què les famílies podeu matricular-vos amb l’Ajuda de Conselleria. Després del 26 de juny, es podrà realitzar la matrícula sempre que queden places disponibles, això sí, sense les importants ajudes públiques, la qual cosa incrementa molt notablement el cost d’escolarització.

Aquestes ajudes suposen un alleujament econòmic important, sobretot per a les famílies de l’alumnat nascut en 2023 i 2022. És imprescindible, que les famílies d’aquest alumnat tramiteu la matrícula i la sol·licitud de l’ajuda abans del 26 de juny, encara que per l’edat dels vostres fills/filles la incorporació al curs escolar 23-24 no la vulgueu realitzar al setembre.

Us convidem que us passeu per la vostra escola Ninos més pròxima, per a resoldre dubte o inquietud. Podeu trobar totes les nostres escoles, així com les seues dades de contacte,  punxant ací.

Veniu i descobriu tot el que tenim per a oferir-vos!!!!