L’Escola Infantil Municipal de Mutxamel, de la mà de l’Ajuntament i amb la col·laboració de la Clínica Llorens, a través de la participació com a ponent de Muriel Santacreu, Fisioterapeuta pediàtrica amb l’especialitat respiratòria; hem organitzat un taller de Fisioteràpia pediàtrica, amb l’objectiu de formar a les famílies en temes de salut.

Dotar-les de majors coneixements fa sens dubte que estiguen més segures i amb majors ferramentes en el procés de criança durant els primers anys, que potser són el moments en el que més incertesa tenen. Més de 25, han sigut les famílies de la localitat que han pogut aprendre a detectar els senyals d’alerta en el desenvolupament motor i en les infeccions respiratòries.

Durant el taller, les famílies van poder aprendre a detectar problemes i retards en el desenvolupament motor en els primers anys de vida de les criatures i com poden acompanyar eixe desenvolupament motor, adaptant-lo a la seua edat i necessitats. A més, van poder diferenciar quan les alteracions motores deuen o no alarmar-nos. De la mateixa manera en el taller van treballar tots els símptomes respiratoris, que es poden donar en estes edats, amb l’objectiu d’aprendre a valorar quins d’ells són normals i quan comencen a ser greus i requerixen d’una intervenció professional.

L’objectiu sens dubte va ser més que compliment i les famílies van estar molt participatives.

Gràcies per la vostra participació i continuarem amb esta mena d’activitats que tant us interessen.