L’Escola Infantil Municipal Ninos de Quart de Poblet és anfitriona del tallers de Criança Feliç organitzats per l’Ajuntament de Quart de Poblet.

Professionals com Raquel Benedito i Juvi Galán impartiran formació a families amb criatures menors de 3 anys.

El primer taller ha sigut el del Joc i  el desenvolupament infantil, on les famílies han vist jugar als seus fills i filles al temps que els oferírem una argumentació teòrica sobre la importància del respecte als ritmes, la diversitat dels materials i l’adequació del joc al moment evolutiu, com ara la panera de tresors, el joc heurístic, la imitació, el joc simbòlic i el joc reglat.

És imprescindible transmetre que JUGAR no és sols un moment d’esplai i diversió (que també) sinó que és la manera en que les criatures es descobreixen i conquisten el món que les envolta a través del cos.