Raquel Benedito, Orientadora de les Escoles Infantils Ninos ha sigut la professional encarregada de (emmarcat en els Tallers de Primera Infància Créixer Feliços, organitzats per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Quart de Poblet), oferir a les famílies de la localitat una trobada en el qual es va posar en comú les Claus de la Criança Feliç. Entre elles la comprensió, la confiança i la presència.

Establim així la base per a la formació de vincles segurs, que és el denominador comú per a acompanyar a les criatures en les diferents situacions quotidianes: Alimentació, somni, endreç…

Com sempre, esta formació o taller que es va impartir a l’Escola Infantil, ho vam fer en un ambient distés, fomentant la participació i les experiències compartides. Tot això al voltant d’un café, una infusió i el nostre bescuit casolà del qual compartim la seua rica recepta.

Una vegada més, vam poder obrir les portes de la nostra escola a tota la població, treballant en comunitat i promovent pràctiques educatives respectuoses amb la primera infància.