CANVIAR LA MIRADA

12 juliol 2021

Ninos està immersa en un nou projecte que acaba de veure la llum: Mirades envers el primer cicle d’educació infantil.

És una iniciativa del CEFIRE Específic d’Infantil, que consisteix en crear un itinerari formatiu per les persones educadores de les escoles infantils municipals i de la Gva, de la Comunitat Valenciana. Fa uns mesos que es varen posar en contacte amb Ninos perquè volien que hi participàrem i, per suposat, que acceptàrem amb molta il·lusió  i ganes de compartir la nostra manera de fer i de ser a l’escola. Hem fet un treball en equip molt profitós junt a altres professionals i les 70 persones inscrites ja han començat el seu camí de reflexió i aprenentatge.

És un plaer posar el nostre granet d’arena en el canvi del primer cicle d’infantil, de ser par de la dignificació de l’educació de 0 a 3 anys.