TREBALLAR A L’ESCOLA INFANTIL

26 juliol 2021

Enguany hem inaugurat el nostre Projecte de Formació per a estudiants d’Educació Infantil, de Grau i de Cicle, amb el Seminari: Treballar a l’escola infantil, recursos i estratègies per a la pràctica; amb una durada de 25 hores repartides en 5 matins de juliol.

L’objectiu del seminari ha sigut acostar a les persones que estudien educació infantil a la realitat del treball a l’escola infantil transmetent la mirada de Ninos vers l’acompanyament a les criatures menors de 3 anys i les seues famílies.

Hem parlat de com són els xiquets i les xiquetes, de com construeixen el seu aprenentatge segons les gran teories de les pedagogies actives, hem reflexionat sobre els materials i els espais jugant i visitant l’escola Ninos d’Albal, hem treballat sobre la importància del vincle amb totes les persones que habiten l’escola, amb l’entorn i també amb el projecte educatiu i ens hem mirat cap endins, intentant trobar el nostre aroma docent. Però, sobre tot, ens hem divertit.

El format Seminari permet una estructura més oberta i participativa, on el contingut inicial es va modificant i construint segons les necessitats del grup i així ho hem fet.

Gràcies a les persones que han confiat en Ninos per a formar-se en l’educació infantil de primer cicle i ajudar a dignificar l’etapa.

Ja estem preparant els nous Seminaris del curs vinent, estigues alerta i visita la nostra web!