Sabedors de l’interés que suscita a les famílies, l’alimentació dels seus fills i filles, des de les Escoles Infantils Ninos hem organitzat una Tertúlia d’Alimentació Infantil Saludable, oberta a tots els nostres centres que compten amb cuina pròpia.

Ha sigut un moment en el qual hem aprofitat per a posar cara a les cuineres i cuiners que s’encarreguen d’elaborar el menjar en aquestes escoles i on la nutricionista que elabora els menús ha pogut presentar les novetats i resoldre qualsevol dubte o inquietud de les famílies.

Per a Ninos és fonamental oferir una alimentació saludable, mediterrània i de temporada, perquè la salut del futur es construeix en la infància. Paula Ruiz, la nostra nutricionista ha compartit la seua saviesa, coneixements i experiència. I ens ha regalat pautes per a millorar l’alimentació que els donem als xiquets i les xiquetes.

Ha sigut una gran trobada amb més de 150 famílies, que segur repetirem amb diferents temàtiques.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=»image_grid» images=»11681,11682″ img_size=»full» onclick=»»][/vc_column][/vc_row]