Ninos Porta Sud, reconeguda per l’esforç i labor educativa en temps de COVID19

14 octubre 2021

El passat dia 8 d’octubre, l’Ajuntament d’Alfafar va celebrar un acte en el qual es va reconéixer, entre a uns altres, l’esforç i labor educativa en temps de la COVID-19 de l’Escola Infantil Municipal Ninos Porta Sud d’Alfafar. La Coordinadora del centre, Ariadna Suay, va tindre l’honor de dirigir unes paraules als presents agraint a l’Ajuntament d’Alfafar aquest reconeixement i va aprofitar el moment per a visibilitzar i donar valor al treball del sector de la xarxa educativa que més ha patit les conseqüències de la pandèmia: Les Escoles Infantils de primer cicle.

“Hui sens dubte, tirant la vista arrere, hem constatat el gran esforç i èxit, que hem tingut a l’Escola infantil Municipal Ninos Porta Sud, per fer-la un espai segur. Els nostres protocols interns al costat dels plans de contingència, han fet que no es produïsquen a penes incidències a l’escola, la qual cosa ha reforçat la confiança en les famílies. Hui comptem amb més de 80 xiquets i xiquetes que gaudeixen del nostre centre, els seus espais i sobretot del nostre projecte educatiu” – comenta Ariadna Suay