Després de més d’any i mig, les Escoles Infantils Ninos han représ la presencialitat, de les sessions de formació i coordinació de treball. Aquestes trobades dirigides principalment a les Coordinadores de les Escoles Infantils Ninos, són moments per a compartir experiències i millorar en processos i competències que afavorisquen una millor gestió dels centres i en definitiva una millora en la qualitat del servei oferit a les nostres famílies i al nostre alumnat.

Aquesta aposta clara per la formació contínua del personal laboral, és l’eix principal que articula la millora contínua en els nostres centres i que fa evolucionar permanentment els sistemes de gestió i la qualitat del nostre projecte educatiu, que es troba en permanent evolució. Sens dubte tenim el compromís d’oferir a les famílies el millor de nosaltres mateix.

Encara que no hem deixat la formació durant la pandèmia, i fins i tot hem tingut l’oportunitat d’ampliar-la per la facilitat que ens ofereix l’online, la presencialitat d’aquestes sessions, suposa jornades molt més intenses, dinàmiques i creatives, que s’enriqueixen amb el que va esdevenint durant elles.

Hem tornat amb força amb la seguretat que «Som el que diem; diem el que som».