El comité avaluador, que ha valorat els treballs de recerca presentats a aquest certamen, ja a emés el seu dictamen, nomenant guanyadores a Rosario Barea Capella i Begoña Pallas Badia. Tots dos reconeixements tindran dotació econòmica de 250€ cadascun.

El treball de Begoña, reconegut en la línia d’investigació 1: Contextos i mirades des de la cultura de la infància, per a un món més igualitari i just; porta per titule «Anàlisi del fenomen de la feminització docent a través de la percepció de l’alumnat de secundària».

D’altra banda Rosario, ha sigut guardonada pel seu treball titulat «La construcció d’una ciutadania feminista a través de l’ètica de la cura: una perspectiva de l’educació en valors des de l’acció i l’activitat quotidiana a les aules de secundària», emmarcat en la línia d’investigació 3: Construcció social, cultural i política de la infància, de la seua cura i atenció.

Donem l’enhorabona a les guanyadores per tan fantàstics treballs. I us animem a estar pendents de la posada en marxa de la segona edició d’aquests premis de la qual en breu tindreu informació en la nostra web.