Les Escoles Infantils Ninos, ens sumem com a plataforma, a la labor de Creu Roja en la seua campanya del Día de la banderita, que enguany té com a destinataris a la infància i com a objectiu el suport a famílies amb xiquets i xiquetes en risc d’exclusió social. Els fons recaptats en aquesta campanya es destinaran a ajudar als més xicotets i les seues famílies, de manera que Creu Roja els podrà facilitar suport escolar, aliments, materials de primera necessitat, beques menjador, animació hospitalària, suport psicosocial, buscar i acompanyar a famílies d’acolliment, etc.

La campanya que s’està desenvolupant des del 3 fins al 17 de desembre, s’ha projectat en les 15 Escoles Infantils Ninos, amb un abast directe a les més de 1.400 famílies de les Escoles Infantils Ninos, per la qual cosa es preveu que la campanya siga tot un èxit.