Les Escoles Infantils Ninos obrim la matricula per al curs escolar 2023-2024 amb les nostres clàssiques Jornades de Portes Obertes, tornant al format presencial.

Les famílies que estigueu interessades a assistir a la Jornada de Portes Obertes d’alguna de les nostres escoles i rebre tota la informació relativa al procés de matrícula del curs 2023-2024, heu d’inscriure-us en el formulari que trobàreu en la nostra web.

Animeu-vos a visitar-nos i descobrir la singularitat de les nostres escoles: les nostres instal·lacions, l’oferta que proporcionen a l’alumnat d’aprenentatge, el nostre projecte educatiu i sobretot la professionals que estaran a càrrec no sols de la cura de les vostres criatures, sinó de l’educació i del desenvolupament òptim a tots els nivells que en aquesta edat tan primerenca de la persona, es revela de summa importància.

Veniu, passeu, passeu. Benvingudes i benvinguts a la família NINOS.

INSCRIU-TE A LA JORNADA DE PORTE OBERTES

INSCRIPCIÓ