Els passats 2 i 3 de març, va tindre lloc a Madrid el VII Congrés Internacional de Creativitat Educativa i Estratègies de Direcció al qual Ninos Escoles Infantils, va acudir representat per Chusa, Eva i María (Gerència, Direcció de societats i Gestió de Centres, respectivament). Un espai professional, en el qual durant dos dies es va parlar de pedagogia en majúscules, estratègies de direcció, innovació i formació, entre altres. On es van oferir diferents solucions als hàndicaps i preocupacions dels docents, els equips directius i els centres educatius, en un moment caracteritzat pels canvis legislatius i polítics que està vivint el sistema educatiu.

Sens dubte tornem amb la maleta plena d’idees, reflexions i coses a posar en marxa. La formació i el coneixement continuen sent el nostre camí cap a l’excel·lència i la millora contínua.