El passat 23 de febrer es va celebrar en les instal·lacions del Campus de Catarroja de Florida Universitària la 9a edició de Florida Expo, que es consolida com a punt de trobada entre el talent jove i les empreses. Cada any Florida Universitària premia a les empreses que han col·laborat activament en la inserció / formació professional del seu alumnat. En aquesta edició les Escoles Infantils Ninos vam ser reconegudes per la nostra significativa col·laboració en el procés formatiu de l’alumnat. El reconeixement va ser recollit per la Gerent de Ninos, Chusa Campillo i la Coordinadora de l’escola de Meliana, Ana Felguera.

Com a escoles que tenim una llarga experiència en un model educatiu actiu, participatiu i respectuós amb la infància estem compromeses amb la millora de l’educació infantil i, per això, desenvolupem diverses possibilitats de formació per a estudiants. Un dels objectius que ens marquem com a cooperativa valenciana dedicada a l’educació és liderar el canvi que es reclama en el sector. I una de les accions que fem en Ninos és formar als futurs/es professionals obrint els nostres centres i també participant de la seua formació teòrica a l’aula, perquè complementen la formació i que adquirisquen experiència en un model educatiu basat en pedagogies actives i competències emprenedores, va comentar Chusa Campillo en recollir el reconeixement.