Llancem l’escola d’estiu més adaptada als més xicotets i xicotetes de la casa. Enguany es desenvoluparà del 3 al 27 de juliol, per a xiquets i xiquetes des dels 0 anys i fins als 6 (depenent del centre).

Amb un enfocament especial i acurat amb aquesta etapa d’edat, des de l’escola es proposaran situacions d’aprenentatge adequades al desenvolupament de les criatures mitjançant activitats lúdiques, jocs d’aigua, activitats d’experimentació, etc. Tot això gaudint dels fantàstics espais exteriors amb els quals compten els nostres centres, adaptats totalment a les necessitats de l’alumnat d’aquestes edats.

Descobreix el que t’oferim i pregunta’ns sobre totes les opcions que tens al teu abast. Recorda que les places són limitades i que el termini de matrícula ja està obert.

Si vols més informació crida a l’escola que t’interesse o envia-li un correu, tens totes les dades de contacte en la secció Escoles.