Molts són els moments en els quals les Escoles Infantils Ninos, aprofitem per a compartir coneixement amb les i els futures/us professionals de l’Educació Infantil. En aquesta ocasió, L’Escola Infantil Municipal Ninos de Carlet, ha participat en les Primeres Jornades de Trobades amb Professionals organitzades per l’IES Eduardo Primo.

Hem tingut l’oportunitat de participar en una taula redona amb altres professionals del sector, per a compartir, en aquest cas amb l’alumnat de primer de CGS d’Educació Infantil, diferents reflexions professionals sobre: diferents visions metodològiques, la situació actual de l’educació infantil en la societat (demanda, oferta) i sobretot compartint amb les persones assistents, quin és el perfil, les característiques o competències professionals que es busquen en l’alumnat de practiques que any rere any, rebem en els nostres centres?

Sens dubte ha sigut una trobada molt enriquidora tant per a nosaltres, com per a les i els futures i futurs professionals d’aquesta apassionada professió.