Una representació de l’equip de les Escoles Infantils Ninos, ha participat en la visita pedagògica a les escoles Bressol de Catalunya. Dins del procés de millora contínua, en el qual s’emmarca la formació del personal, es troben les visites a casos de bones pràctiques que podem trobar en el nostre mateix sector. Moments en els quals veure, aprendre i compartir.

Aquestes experiències ha sigut un regal, una meravella conèixer altres realitats, compartir, reflexionar, cuidar-nos, il·lusionar-nos, en definitiva continuar aprenent per fer realitat una educació que pose a l’infant al centre i que implique a tota la comunitat.

Les formacions en l’Associació de Rosa Sensat i les visites a les escoles bressol fan veure que l’educació és clau en el canvi de mirada cap a una educació més respectuosa amb la primera infància.

Estem en el camí.