La nostra companya Raquel Benedito Pérez, orientadora de les Escoles Infantils, va participar el passat 29 i 30 de gener de la Taula d’Experiències del professorat en el Projecte. La seua intervenció va posar de manifest la rellevància de previndre i detectar l’abús sexual o qualsevol tipus de violència contra la infància des de “zero”.

També va recalcar la importància d’haver format part d’este Projecte per a incorporar, dins d’un pla integral de Benestar, la perspectiva de la creació d’Entorns Segurs a partir del Primer Cicle de l’Educació Infantil.

Les Escoles Infantils Ninos, ens hem convertit després de la participació en este projecte i la formació integral de tot el personal educatiu de les escoles en esta matèria, en centres referents. Continuem caminant per a dotar de majors i millors competències al nostre equip docent que facen de les nostres escoles, vertaders espais de benestar.