Les Escoles Infantils Ninos han format part de la Jornada sobre ‘Desenvolupament Competencial’, que Florida Universitària, des del Servici d’Orientació i Inserció Professional (OIP), va organitzar per al seu alumnat de 4t dels Graus d’Educació Infantil i Educació Primària.

Chusa Campillo, gerent de les Escoles Infantils Ninos, va participar en la Taula Redona sobre ‘Eixides Professionals’. Una oportunitat per a orientar a l’alumnat, abans de la seua inserció laboral, i oferir una perspectiva professional sobre l’actual estat del sector en l’Educació Infantil.

Ninos va compartir la seua visió sobre la importància vital en el desenvolupament cognitiu, emocional i social en els primers anys de la infància. La jornada va propiciar un espai que va subratllar la necessitat d’oferir entorns educatius de qualitat, i la capacitació de professionals que oferisquen experiències educatives enriquidores, posant en el centre a les xiquetes i xiquets perquè es convertisquen en protagonistes del seu propi aprenentatge.