Un any més l’Escola Infantil Municipal Ninos de Carlet, hem estat presents en la taula redona que organitza l’IES Eduardo Primo Marqués de Carlet, per al seu alumnat d’educació. En esta ocasió han sigut les nostres companyes Arantxa Roses i Virgínia Sanjaime, Coordinadora i suport a la Coordinació respectivament, les que han participat en la jornada.

En esta sessió hem reflexionat sobre la inserció de les/dels futures/us professionals de l’educació des de les competències que han de tindre, les mancances que podem observar amb les que sale l’alumnat de la seua formació reglada (per exemple, la programació), i que és el que esperem els centres educatius de les persones que rebem en pràctiques. A més de totes aquestes qüestions, l’alumnat també es va interessar a conéixer quin tipus de projectes treballem des dels centres, com treballem la inclusió i com incorporem la innovació i la transformació digital.

Sens dubte estes trobades resulten molt enriquidors tant per als centres, com per a l’alumnat que realitza esta primera presa de contacte amb el que serà el seu entorn professional futur.