Més de 1.400 famílies confien en NINOS per al curs escolar 21-22

02 agost 2021

Malgrat les circumstàncies, les Escoles Infantils Ninos, aconsegueixen mantindre la confiança de les famílies i seran més de 1.400 les que inicien el curs escolar 21-22.

Sens dubte aquesta excel·lent xifra és fruit del treball que al llarg del present curs hem realitzat a les Escoles Infantils Ninos. Les polítiques aplicades relatives al Covid-19 i la dedicació dels nostres equips docents a l’hora d’implementar el nostre projecte educatiu, han fet que les famílies conceben els nostres centres com a espais segurs, responsables socialment i motor en l’educació 0-3 anys.

Reflex d’això són les aproximadament 200 matrícula noves, que les escoles han sigut capaces de generar respecte al curs anterior. El que posa de manifest, l’elevada confiança de la gent en el projecte i el posicionament que aquest té en el territori.

Des de Ninos volem manifestar la nostra immensa gratitud, tant a les famílies d’aquest curs escolar que acaba, que van apostar i van confiar en nosaltres en els moments de major incertesa; com a les noves famílies que s’incorporaran en el curs 21-22 per depositar la seua confiança a les Escoles Infantils Ninos. Volem acompanyar-vos en aquesta etapa de la criança i que us enamoreu d’un projecte del qual ens sentim totes les persones que el desenvolupem profundament orgulloses.

Però sobretot volem agrair l’excel·lent treball de tot el nostre personal: Coordinadores de centre, educadores, personal de suport, psicòlogues, personal de cuina, personal de neteja, etc. GRÀCIES, per posar-li tanta passió al vostre treball, per creure en el que esteu fent, per donar sempre el millor de vosaltres mateixes, gràcies per voler sempre ser millors, per anteposar moltes vegades les necessitats del nostre alumnat i les nostres famílies a les vostres pròpies, per ser comprensives amb les circumstàncies que ens han afectat i afecten i que han provocat molts canvis en el vostre dia a dia. Gràcies per la vostra capacitat d’adaptació.

En Ninos no ens cansem de dir, que l’èxit del nostre projecte, és sens dubte l’èxit de les persones que el desenvolupen en cadascuna de les nostres Escoles Infantils, per això ens agrada envoltar-nos i apostar per les i els millors professionals, que tinguen autentica motivació i passió pel seu treball. I per això sabem que tenim l’èxit garantit molts anys més.

Gràcies i feliç i merescut descans. Ens veiem al setembre.