Les Escoles Infantils Ninos sabem de la importància de ser escoles obertes a les persones que representen el futur de l’educació Infantil. Per això sempre trobem moments, per a establir col·laboracions que enriquisquen no sols al nostre alumnat, sinó també als i les futurs/as professionals del sector.

Este ha sigut el cas de Ninos Carlet que, amb motiu del Dia Internacional de les Biblioteques, ha celebrat amb l’alumnat de segon del Cicle Superior d’Educació Infantil de l’IES Eduardo Primo Marqués de Carlet una jornada en la qual l’alumnat del cicle va preparar la representació d’un conte i dues experiències més, adaptades al nostre alumnat, en les quals van poder compartir en grups reduïts moments de lectura i jocs.

Volem agrair a l’alumnat les seues propostes i el seu treball que el van desenvolupar de manera excel·lent.